Selvi: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, CHP Genel Başkanlığı ve cumhurbaşkanı adaylığına giden yolda yeni kasetler konuşuluyor

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, CHP’de eski Genel Başkan Deniz Baykal’la ilgili ortaya atılan kaset iddialarını hatırlattığı bugünkü yazısında, CHP milletvekili Mustafa Sarıgül’ün olduğu iddiasıyla yayılan video olayını değerlendirdi.

Selvi, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, CHP Genel Başkanlığı ve cumhurbaşkanı adaylığına giden yolda yeni kasetler konuşuluyor” diye yazdı.

Selvi, “Yerel yönetimlerden başlayarak bir mıntıka temizliğinden söz ediliyor. Yerel yönetimlerden CHP Genel Merkezi’ne, oradan cumhurbaşkanı adaylığına giden sürecin yapı taşları kasetlerle döşenmek isteniyor. Kimi birilerini bir yerlere getirmek için yapılıyor kimi de birilerini oyun dışına atmak için tasarlanıyor. Bu yol çok tehlikeli bir yol. Bu yöntem çok kirli bir yöntem. Bu tuzak demokrasiye kurulmuş bir tuzaktır” ifadelerini kullandı.

Yazının tamamını okumak için .


KLAYIN-Mustafa Sarıgül’e ait olduğu iddia edilen videoya yayın yasağı | Avukatlar: Görüntülerin Sarıgül’e ait olmadığı tespit edildi
 
Mustafa Sarıgül’den açıklama: Video montaj, şantaj, tehdit içeriklidir
 
TIKLAYIN-Mustafa Sarıgül’den yeni açıklama: 50 yıllık siyasi hayatımda böylesi bir kahpelikle karşılaşmamıştım!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir