Zeynep Bastık’tan Serkay Tütüncü’ye aşk öpücüğü

‘Ara’, ‘Sana Bayılıyorum’, ‘Eyvah’, ‘Marlon Brando’ gibi şarkılarıyla popülerleşen şarkıcı Zeynep Bastık, yeni aşkı Serkay Tütüncü ile Bodrum’da tatile gitti. İkilinin tekneden romantik görüntüleri objektiflere yansıdı.

Son olarak söz ve müziği Mabel Matiz’e ait olan ‘Lan’ şarkısıyla adından söz ettiren şarkıcı Zeynep Bastık, 2011 yazında Alaçatı’da nikâh masasına oturmuş, Temmuz 2022’de anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Bastık, geçtiğimiz yaz Alican Ayyıldız’la yeni bir aşka yelken açmıştı.

Zeynep Bastık, sevgilisi Serkay Tütüncü ve arkadaşları; Esra Akpınar, Bülent Şakrak, Umut Kurt, Melisa İnci, Emircan İğrek ile birlikte önceki gün Bodrum Cennet Koyu’nda görüntülendi. Cennet Koyu’na demir atan ünlü isimler, gün boyunca denizin ve güneşin keyfini çıkardı.

Çiçeği burnunda sevgililer Zeynep Bastık ile Serkay Tütüncü, teknenin ön kısmında romantik anlar yaşadı. Önce birbirlerine sarılan Zeynep Bastık ile Serkay Tütüncü, daha sonra dakikalarca öpüştü.Samimi halleriyle dikkat çeken çift, daha sonra bulundukları yerden kalkıp teknenin içine girdi. Gün bitimine doğru Bülent Şakrak, Umut Kurt ve Emir Can İğrek tebessüm ettiren atlayış stilleriyle günü denizde yüzerek kapattı.

patronlardunyasi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir